Zegarek 2011 plany prezentacje kryptonim DZIKiSOKÓŁ
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

:
Zegarki będą dostarczane w pudełkach "zegarkowych" ale nie będzie to raczej drybox.

split napisał/a:
Bo chyba nie w bąblach? :roll:

w sumie czemu nie - bąble zapewniają lepszą pływalność :twisted: :mrgreen: :lol:

Blaz
[Usunięty]
:
A będzie nalepka "Opakowanie zastępcze. Najbliższy taras widokowy we Wrocławiu."? :mrgreen:

:
nalepka będzie!
i dodatkowa informacja - Ostrożnie paczka zawiera wyrób zegarkopodobny" :mrgreen:

ach od razu się lata 80 przypominają!

:
Może warto byłoby poszukać oferty na takie skrzynki jak z wizualizacji i oferować je jako dodatkowo płatne? Chętnie bym dopłacił do takiego zbiorczego opakowania, pasującego idealnie do koncepcji.

hrg.pl
:
kadarius napisał/a:
Zegarki będą dostarczane w pudełkach "zegarkowych" ale nie będzie to raczej drybox.

:cry:

Pozdrawiam
Lastrad
:
Nie widzę powodów do zmartwień, zawsze można sobie samemu dokupić.

:
split napisał/a:
Może warto byłoby poszukać oferty na takie skrzynki jak z wizualizacji i oferować je jako dodatkowo płatne? Chętnie bym dopłacił do takiego zbiorczego opakowania, pasującego idealnie do koncepcji.

To kosztuje ca 20 zeta w Castoramie. Gąbkoplastykę możesz sobie zrobić samizdatem - custom bedzie :smile:

J.

:
Panowie głupia sprawa bo nie mogę dojść z rysunku jaka będzie grubość zegarków 18mm? :oops:

kaczka
[Usunięty]
:
folia bąbelkowa fajna rzecz, można nerwy rozładować z poczucia winy że tylko jeden się wzieło :grin:

:
g-unit, grubość zegarka to 14 mm

:
split napisał/a:
Mam pytanko o box. Jak będą pakowane zegary? Tak jak na wizualizacjach? Jak dwa to inaczej, jak jeden to inaczej?
Bo chyba nie w bąblach? :roll:

To opakowanie z wizualizacji bardzo mi podeszło. Mieć takie fajne pudełeczko, a w środku parkę byłoby super. Chłopaki - rozważcie taką opcję dla kupujących oba modele, pliiiizzz ;-)

Segoy
kaczka
[Usunięty]
:
Zupełny off topic, a nie myśleliście o zegarku dla naszych Pań. Tak aby „zatkać” im usta (nie dosłownie). Oczywiście jakiś nisko budżetowy co by nam kasy starczyło na inne przyjemności :grin:

kurant
[Usunięty]
:
moja pani dostanie Sokoła.....nie będzie go chciała nosić więc wróci on do mnie....ale przecież chciałem!!!! :cool:

:
kurant, kanclerski łeb, jak Maxia :mrgreen:

kaczka
[Usunięty]
:
kurant napisał/a:
moja pani dostanie Sokoła.....nie będzie go chciała nosić więc wróci on do mnie....ale przecież chciałem!!!! :cool:

Kórcze na to nie wpadłem :mrgreen:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do:  

Pełna wersja forum